HiPP Kaerapudrupulber
HiPP on enamat kui lihtsalt mahe:
HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.
- B1-vitamiiniga, mis toetab närvisüsteemi normaalset talitlust (vastavalt seadusele)
- Kergesti seeditava mahepõllumajandusest pärit teraviljaga (sisaldab gluteeni)
- Ilma lisatud suhkruteta - koostisosad sisaldavad looduslikult esinevaid suhkruid
- Ilma lõhna-ja maitseaineteta
- Ilma säilitus- ja värvaineteta (vastavalt seadusele)
Netokaal/Maht | 200g |
---|---|
Soovituslik söömise aeg | Hommikul, Pärastlõunal, Õhtul |
Peamised koostisosad | Kaer |
Lisateave | Vaata toote etiketti (PDF) |
Art.nr.: AL30401
Soovitame toita imikut hommikul rinnapiima või piimaseguga, sest öösel kaotab ta vedelikke ja vajab seetõttu hommikul väga palju vedelikku. Pärast korralikku ööund vaigistab rinnapiim või piimasegu nii nälja kui ka janu.
Kui laps keeldub lutipudelist ja annate talle seetõttu teravilja- või piimaputru, soovitame anda ka teed, vett või lahjendatud mahla.
HiPPi mahekaer naudib niiske ja jaheda kliimaga kohti, kus on hea veevarustus. Muu poolest on ta üsna vähenõudlik. HiPPi toitudes sisalduvat kaera kasvatatakse Saksamaal, Poolas, Leedus, Tšehhis ja Rootsis. Vili koristatakse juulis-augustis, puhastatakse ja pannakse kuiva hoidlasse.
Teraviljaputru võib valmistada piimaseguga, piima ja vee seguga või puuviljapüreega, kui soovite piimata putru. Piimaseguga valmistamisel keetke värsket joogivett ja laske sel jahtuda ligikaudu 50 °C-ni. Seejärel kasutage vett, et valmistada umbes 200 ml piimasegu. Valage kaussi 3–4 supilusikatäit pudrupulbrit, lisage piimasegu ja segage. Laske segul pakseneda kuni soovitud konsistentsini ja kontrollige temperatuuri.
Piima ja vee seguga valmistamisel valage potti 100 ml täispiima ja 100 ml vett ning ajage keema. Laske sel jahtuda umbes 50 °C-ni. Valage kaussi 3–4 supilusikatäit pudrupulbrit, lisage jahtunud vedelik ja segage. Laske segul pakseneda kuni soovitud konsistentsini ja kontrollige ka temperatuuri.
Piimata pudru jaoks puuviljapüreega valmistamisel keetke 100 ml vett ja laske sel jahtuda ligikaudu 50 °C-ni. Valage kaussi kaks supilusikatäit pudrupulbrit, lisage jahtunud vesi ja segage. Lisage soovitud kogus (umbes 100 g) HiPPi puuvilja- või köögiviljapüreed ja üks teelusikatäis rapsiseemneõli ning segage. Laske segul pakseneda kuni soovitud konsistentsini ja kontrollige temperatuuri.
Kui tootel on kirjeldus „ilma lisatud suhkruta“, tähendab see, et sinna pole lisatud koostisosi nagu kristallsuhkrut, fruktoosi ega siirupit. Kõik tootes sisalduvad suhkrud pärinevad vaid looduslikest toorainetest, mida tootes kasutatakse.